UNIVERSELE HUISTELEFOON 2001 - Handelsonderneming van Hoof

UNIVERSELE HUISTELEFOONS Ref. 2001 & Ref. 8039

Universele huistelefoons zijn toestellen die andere (meerdere merken) toestellen kunnen vervangen.Vooral voor de vervangingsmarkt biedt dit vele mogelijkheden.

Meerdere merken en typen huistelefoons vervangen door een telefoon biedt veel voordelen. Er is slechts een beperkte voorraad nodig hetgeen kostenbesparend werkt en de onderhouds medewerkers hoeven zich niet meer te vergewissen van het soort en type in het betreffende project.

De Ref. 2001. Een toestel dat al vele jaren op de markt is en waarvan er alleen al in Nederland, vele tienduizenden zijn geleverd. Het toestel met z'n ronde vormgeving en grote afdekplaat (niet afgebeeld) is erg geliefd bij woningbouwvere­nigingen en en onderhoudsdiensten. Uitvoering ABS, kleur ivoorwit. De afdekplaat Ref. 2035 kan de lelijke plekken die andere toestellen bij vervanging achter kunnen laten afdekken, zodat schilderen,behangen e.d. overbodig is. Intern is er een volumeregeling voor het regelen van het geluidsniveau van de luidspreker en een aparte regelaar voor het regelen van het microfoon signaal. Met deze separate regelingen is altijd een optimale instelling mogelijk. Op de " kruislijst" is aangegeven hoe dit aangesloten moet worden.

Ref. 2027 afdekplaat Hoog 24 cm X Breed 12 cm