iLoft - Handelsonderneming van Hoof

Dit handsfree kleuren video huisstation onderscheidt zich door een fraai, uiterst vlak design met een transparante cover. Het TFT kleurendisplay 3,5 inch heeft een briljante beeldkwaliteit. Kleuren, contrast en helderheid zijn instelbaar.

Er kunnen 4 verschillende oproepsignalen ingesteld worden waarvan het volume in stappen regelbaar is. Alle instellingen zijn menu gestuurd. Het station heeft naast de deuropenertoets 2 extra functietoetsen voor aansturing van extra functionaliteiten.Verder is er signaal-onderscheiding tussen de oproep vanaf de eigen voordeur en vanaf het deurstation bij de hoofdentree. Standaard aanwezig zijn de ‘automatische deuropen’ functie en de functie ‘niet-storen’.

De communicatie is full-duplex. Het station is leverbaar in opbouw of inbouw.

Als optie leverbaar decoratieve covers in de kleuren goud, zwart en zilver.

Afmetingen bij inbouw (hxbxd): 197mm x 131mm x 15mm. (diepte 45mm) Afmetingen bij opbouw (hxbxd): 197mm x 131mm x 36mm.

Systemen: VDS, BUS2

Fermax iLOFT audio huisstation

Dit handsfree audio huisstation onderscheidt zich door een fraai, uiterst vlak design. Er kunnen 5 verschillende oproep-signalen ingesteld worden waarvan het volume in stappen regelbaar is. Het station heeft naast de deuropenertoets 2 extra functietoetsen voor aansturing van extra functionaliteiten.

Verder is er signaal-onderscheiding tussen de oproep vanaf de eigen voordeur en vanaf het deurstation bij de hoofdentree. Standaard aanwezig zijn de ‘automatische deuropen’ functie en de functie ‘niet-storen’.

De ‘handsfree’ communicatie is omschakelbaar naar ‘press-to-talk’.

Systemen: VDS