Loft - Handelsonderneming van Hoof

Dit kleuren video huisstation onderscheidt zich door een fraai ergonomisch design met een groot TFT kleurendisplay 3,5 inch voor een goede beeldkwaliteit. Kleuren, contrast en helderheid zijn instelbaar.

Er kunnen 2 verschillende oproepsignalen ingesteld worden waarvan het volume in 2 stappen regelbaar is (vol volume, half volume, huisstation uit).

Het station heeft naast de deuropenertoets 2 extra functietoetsen en een toets om zelf de camera te activeren. Verder is er onderscheid in het type belsignaal afkomstig van de hoofdentree of van de eigen voordeur.

De communicatie is full-duplex. Het station is geschikt voor opbouwmontage, ook is een bureauconsole verkrijgbaar voor plaatsing op bureau of tafel.

Afmetingen (hxbxd): 220 mm x 203 mm x 60 mm

Systemen: VDS, BUS2

Fermax LOFT audio huisstation

Dit audio huisstation onderscheidt zich door een modern en fraai design. Er kunnen 2 verschillende oproepsignalen ingesteld worden waarvan het volume in 3 stappen regelbaar is (vol volume, half volume, uit). Het station heeft naast de deuropenertoets 2 extra functietoetsen voor aansturing van bijvoorbeeld trappenhuisverlichting of een extra deuropener via een separaat te bestellen ADS relais.

Verder is er oproepsignaal onderscheiding deur-/ etageoproep. Communicatie is full-duplex. Het station is geschikt voor opbouwmontage. Een decoratief frame is als accessoire leverbaar.

Afmetingen (hxbxd): 220 mm x 85 mm x 50 mm.

Systemen: DUOX, VDS, BUS2, 4+N